Voor Bedrijven

Elk bedrijf heeft baat bij een sterk en geolied team. Maar dat is niet altijd even makkelijk. Elk team bestaat uit individuele karakters die met elkaar moeten werken. En daar wringt vaak het schoentje.

Bedrijfscoach Ismana helpt teams om zich bewust te worden van de verschillende persoonlijkheden binnen de groep en obstakels te transformeren. Mensen binnen een team hebben elk hun eigen interpretatie van acties. En bedrijfsleiders zijn zich vaak niet bewust van de cultuur die er heerst op het werk.

Marleen helpt zowel bedrijfsleiders als werknemers om zich bewust te zijn van de obstakels binnen het team. Ze wijst hen niet op hun zwaktes, maar leert mensen omgaan met elkaars karaktertrekken. Ismana laat mensen binnen een team inzien waarom de dingen lopen zoals ze lopen en hen uit te nodigen nieuwe keuzes te maken.

Op maat

Loopt het bij jou op de werkvloer niet zoals het hoort? Schakel psychotherapeute Ismana in om de obstructies te komen blootleggen en oplossen. Via een begeleidingstraject komt Marleen samen met jou de juiste oplossing zoeken.

We starten met een intakegesprek met de leidinggevende en zoeken uit waar het probleem zit. Nadien werken we in kleine groepjes en gaan we dieper in op de basis van de obstakels en hindernissen . We eindigen met een workshop waarbij we meer duidelijkheid krijgen rond onze limiterende gedachten die ons belemmeren. Bewustwording van jezelf en de andere leidt uiteindelijk naar een versterking van de teamgeest.

Algemene presentatie

Het hoeft niet altijd slecht te gaan op de werkvloer om iets bij te leren. Via een algemene presentatie van Ismana informeert Marleen op een interessante manier hoe we beter met elkaar kunnen omgaan. Aan de hand van talloze voorbeelden toont Marleen aan hoe we ons bewust kunnen zijn van onze karaktertrekken en interpretaties. Zo geeft ze tips om met een open blik en respect voor elkaar aan het werk te gaan.

Voor mensen

Alles wat je meemaakt, hoort en ziet, heeft een impact op je leven. Je wordt er letterlijk en figuurlijk door gevormd. Je neemt de gewoonten over die je thuis ziet, zonder het te beseffen. Logisch ook, want onze opvoeding is gebaseerd op imitatie.

Jouw belevingen worden opgeslagen in je biologie cf. zoals op een harde schijf en kunnen voor blokkades zorgen. Wie een heel leven lang te horen krijgt dat hij niet goed genoeg is, zal ook altijd gebukt blijven gaan onder die gedachte. Iets dat jaren in je zit, kan je niet zomaar verwijderen.

Ismana uit Dilbeek helpt mensen om die onbewuste gedragspatronen die het leven bemoeilijken weg te werken. Daar is geduld voor nodig. Veel geduld. Via coaching stellen we je automatismen bij in functie van wat jij wil realiseren in het leven.

Je karakter veranderen? Dat kan niet. Je bent wie je bent. Maar ik help jou op weg om je bewust te worden van je gedragspatronen en deze bij te stellen. Zo leer je jezelf kennen, voel je je beter in je vel en sta je bewuster in het leven.