Mijn verhaal

  • 25 jaar ervaring in HR
  • Opgeleid CSP® Coach
  • 15 jaar ervaring in coaching

Na mijn secundaire studies wilde ik volop voor mijn droom gaan: ik studeerde interieurvormgeving. Maar uiteindelijk zette ik onder invloed van mijn omgeving en mijn naïviteit mijn dromen opzij en volgde ik een opleiding boekhouding.

Jarenlang werkte ik mee in de zaak van mijn toenmalige partner en stond eveneens in voor de opvoeding van de drie kinderen.

Na mijn scheiding ging ik aan de slag in de privésector, waar ik op de boekhouding en de personeelsdienst werkte. Het is daar dat mijn liefde en betrokkenheid groeide ten aanzien van begeleiding van gedragsaanpassing. Eerst en vooral bij mezelf, maar ook bij anderen.

Mijn eigen ervaringen en observaties in mijn werkomgeving brachten me op menselijk vlak heel veel bij. En zo besloot ik 25 jaar geleden de weg in te slaan van gedragsobservatie en -verandering. Ik volgde intensieve opleidingen in psychotherapie en coaching om niet alleen mezelf, maar ook anderen verder te helpen in het leven.

Dankzij die jarenlange intensieve coaching voel ik me vandaag een heel stuk lichter en in harmonie zowel op mentaal als psychische vlak. Innerlijk vormgeven werd mijn passie. Als studente droomde ik ervan om huizen vorm te geven waarin je je goed voelt, nu is het innerlijk goed voelen van de andere mijn drijfveer.

Denk je dat Ismana je kan verder helpen?