Oeps, je lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren

  Getuigenissen

   Ik ben bij Marleen terecht gekomen omdat ik worstelde met een moeilijke relatie met mijn ouders. De therapie heeft me sterk geholpen om een normale relatie met hen te krijgen en innerlijke rust te vinden. Bij het vorderen van de therapie kreeg ik meer en meer inzicht in de situatie. Waarom reageer ik of mijn ouders op deze of ander manier? Waar loopt de communicatie fout? ...

   Daarnaast helpt Marleen me ook met een betere balans werk en privé te vinden. Hier is ten opzichte van de start van de therapie al een grote verbetering.

   J.B.

   Ik heb zelf een lange weg afgelegd op vlak van therapeuten en sinds 2 jaar vond ik mijn plekje bij Marleen. Het is opmerkelijk hoe snelle stappen je maakt door de combinatie van het werken op lichaam en geest. Ik heb, mede dankzij haar, heel veel 'oude rommel' in mezelf opgeruimd en voel me steeds lichter en gelukkiger. Gewoon meer en dichter bij mezelf. Waarvoor ik haar heel erg dankbaar ben.

   G.S.

   De begeleiding bij Ismana is anders dan wat ik tot nu toe heb meegemaakt. Ik ervaar zowel fysieke, mentale als emotionele veranderingen en verbeteringen. Al na de eerste afspraak was de kwaadheid en frustratie waarmee ik toen rondliep voelbaar verdwenen. Bij Marleen voel ik mij gehoord en begrepen tijdens de gesprekken. Ik krijg elementen gespiegeld waar ik iets mee kan en wil doen. Ik ben mij ervan bewust dat er een weg te gaan is en kan dat in alle rust aanvaarden. Ik weet en voel dat ik bij Marleen in betrouwbare en opbouwende handen ben.

   M.P. (bediende)

   Komende uit een opvoeding waar hard werken het ‘alles’ was en tevens ook de oplossing voor alles, waar geen tijd was voor zichzelf en waar problemen effectief oplossen en of uitpraten niet aan de orde waren, ben ik na vele jaren mezelf voort te trekken en niet beter weten in een gat gevallen. Ik, die dacht dat ik sterk was en heel de wereld aankon, plots, BAM, gedaan. Ik kreeg allerlei fysieke klachten: hoofdpijn, slecht slapen, oorsuizingen, mezelf erbarmelijk voelen en mezelf de dag door slepen om dan terug een slechte nacht tegemoet te gaan – horror. Tot… ik het kunnen en de gave van Marleen/Ismana ontdekte. Zalig.

   Beetje bij beetje klim ik uit mijn put omhoog en voel mij al stukken beter. Marleen werkt op mijn wezen en biologische bagage en krijgt mij terug op de rails en dit zonder chemische afval en medicatie. De pillen dewelke ik kreeg neem ik al lang niet meer, trouwens die onderdrukken de symptomen maar zijn geen oplossing van de oorzaak.

   Ik ben telkens heel verrast te merken hoeveel energie en goede vibes ik uit mijn lichaam kan halen na een sessie bij Marleen.

   Ik voel mij vandaag veel sterker en kan praktisch alles wat negatief was een plaats geven en omzetten in positieve energie. Hieruit kan ik dan putten om mijn leven op een rustige en positieve manier verder te zetten met een gelukzalig gevoel dat sterker wordt met de dag. Ik ben super blij en voel mij zoveel sterker en lichter dan voor ik Marleen kende.

   Wanneer men zich innerlijk goed voelt, rustig en gelukkig dan straal je dat ook uit. Mijn fysieke klachten zijn zo goed als verdwenen. Merci Marleen. Ik ben heel tevreden met jouw werkwijze. Je kan heel veel mensen met problemen helpen. Ik stuurde je al enkelen en ook zij zijn tevreden en opgelucht dat ze eindelijk geholpen worden.

   H.V.H. (zelfstandige)

  Benieuwd hoe CSP® coaching jou verder kan helpen?