Oeps, je lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren

  Lezing: De zelf-genezende kracht van mijn lichaam

  Waar staat de zelf-genezende kracht van mijn lichaam voor? Hoe wordt het natuurlijk proces van zelfgenezing verhinderd? Wat is CSP en wat kan het betekenen voor u?

  Marleen Iserbyt van Ismana legt het je graag uit in haar seminarie op vrijdag 13 januari

  Wat moet je weten over deze lezing?

  Jan De Trochstraat 19A, 1703 Dilbeek
  Vrijdag 13 januari 2023 (aanvang om 18u30)
  €10 per deelnemer
  Aansluitend receptie met koffie, thee of iets fris

  Deze lezing is voor iedereen bedoeld. Heb je nog geen ervaring met CSP of ben je wel al thuis in de materie? Wil je graag weten hoe je jouw denken en visie over een andere boeg kan gooien? Dan is deze lezing hét ideale moment. 

  Wie is Marleen?

  Marleen is een opgeleid CSP® coach en heeft al meer dan 15 jaar ervaring als coach.

  Ze besloot 25 jaar geleden de weg in te slaan van gedragsobservatie en -verandering. Daarbij volgde ze intensieve opleidingen in psychotherapie en coaching om niet alleen haarzelf, maar ook anderen verder te helpen in het leven.

  Dankzij die jarenlange intensieve coaching voelt ze zich vandaag een heel stuk lichter en in harmonie zowel op mentaal als psychische vlak. Innerlijk vormgeven werd haar passie. Als studente droomde ze ervan om huizen vorm te geven waarin mensen zich goed voelen, nu is het innerlijk goed voelen van anderen haar drijfveer.