Oeps, je lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren

  Bedrijfscoaching

  Loopt het op de werkvloer niet altijd van een leien dakje? Bedrijfscoach Ismana helpt bedrijven en werknemers om zich bewust te worden van de verschillende persoonlijkheden en obstakels in een team. Ze leert mensen omgaan met elkaars karaktertrekken, laat mensen binnen een team inzien waarom de dingen lopen zoals ze lopen en hoe ze nieuwe keuzes kunnen maken.

  Een sterk & geolied team

  Aan de hand van de CSP® methode kan worden geholpen bij het opsporen en corrigeren van persoonlijke obstakels, met een directe impact op comfort en effectiviteit in relaties, besluitvorming en daadkracht.

  CSP® kan ook aangewend worden in de context van personeelswerving. Het maakt het inderdaad mogelijk om de kandidaat te selecteren met het meest geschikte profiel voor de functie, niet op basis van zijn of haar diploma's of technische vaardigheden, maar eerder vanwege zijn/haar vermogen om zo goed mogelijk te integreren in een reeds aanwezig team.

  Bovendien is CSP® zeer effectief in het voorkomen en beheersen van burn-out en kan daardoor ziekteverzuim voorkomen.
  Werkwijze
  We starten met een intakegesprek met de leidinggevende en zoeken uit waar het probleem zit. Nadien werken we in kleine groepjes en/of individueel en gaan we dieper in op de basis van de obstakels en hindernissen. We eindigen met een workshop waarbij we meer duidelijkheid krijgen rond de limiterende gedachten die ons belemmeren. Bewustwording van jezelf en de andere leidt uiteindelijk naar een versterking van de teamgeest.

  Interesse in bedrijfscoaching?