Oeps, je lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren

  Individuele coaching

  Alles wat je meemaakt, hoort en ziet, heeft een impact op je leven. Je wordt er letterlijk en figuurlijk door gevormd. Zo neem je bv. de gewoonten over die je thuis ziet, zonder het te beseffen. Logisch ook, want onze opvoeding is gebaseerd op imitatie.

  Blokkades opsporen & corrigeren

  Al jouw belevingen worden opgeslagen in je wezen, in je ‘biologie’, cf. zoals op een harde schijf. Ons lichaam draagt de hele herinnering aan onze ontwikkeling met zich mee, van bij de conceptie tot op vandaag.

  Via onze ervaringen hebben we bepaalde automatismen ontwikkeld waar we ons nauwelijks bewust van zijn, en die ons soms meer sturen dan we zelf beseffen. Deze conditioneringen en gedragspatronen kunnen blokkades veroorzaken (als het ware ‘bugs’ op onze ‘harde schijf’) die een invloed hebben op ons psychisch en fysisch welzijn. Wie bv. een heel leven lang te horen krijgt dat hij niet goed genoeg is, zal ook altijd gebukt blijven gaan onder die gedachte. Iets dat jaren in je zit, kan je niet zomaar verwijderen.

  Benieuwd hoe CSP® coaching jou verder kan helpen?

  Patronen herkennen en er bewust mee omgaan

  Naar aanleiding van zijn getuigenis zegt televisiepresentator Bart Schols in de “Wereld van Sofie”, een programma van Radio 1, het volgende: “Uiteindelijk ben ik bij een psychotherapeut terechtgekomen, en nu heb ik het gevoel dat de puzzel klopt.”

  "Schematherapie is bij ons niet zo bekend. Het draait om de manier waarop je ouders al dan niet aan je basisbehoeften voldaan hebben, en het effect ervan in je latere leven. Je gaat kijken welke patronen je in je leven meegenomen hebt: op welke momenten komt het gekwetste kind in je terug naar boven. Bart ging dat compenseren door zeer competitief te sporten, door op TV te willen komen, door relationeel de wilde toer op te gaan, door altijd maar bevestiging te zoeken bij mensen, om toch maar ergens betekenis uit te kunnen halen. 

   

  Deze patronen hebben ervoor gezorgd dat Bart fysisch en psychisch onderuit ging. Het gaat erom die patronen te herkennen en er op een bewuste manier mee om te gaan.”

   
  Aan de hand van de CSP® techniek helpt Ismana om deze blokkades op te sporen én te corrigeren. CSP® helpt om het evenwicht tussen lichaam en psyche te herstellen en om niet langer te lijden aan onze gedragsautomatismen die ons opsluiten in repetitieve patronen. Via CSP® coaching worden je automatismen bijgesteld in functie van wat jij wil realiseren in het leven.